tisdag 30 augusti 2011

Tisdag.

Mötet i går kväll blev jättebra. Conny Fogelström som är oppositionsråd i Täby var klar och redig i sitt anförande. Det var mycket människor på mötet och, faktiskt, många som inte är medlemmar hos oss, i alla fall inte ännu :-)
Förmiddagen idag har ägnats åt den eminenta "Vicegruppen", Det är vi sossar som är gruppledare i nämnder som träffas och pratar och söker stöd och ger stöd år varandra. Vi behöver det i vår politiska gärning. Tänk om någon av oss stod alldeles ensam...fy!
Så, nu är jag hemma en liten stund innan nästa möte tar vid. Det är vi som sitter i kommunstyrelsen som träffas dagen innan kommunstyrelsen har beredning. Då har vi läst igenom handlingarna, för att ha bra frågor att skicka med våra kompisar i kommunstyrelsen.
Oj, vad det mörknar på ute, ska det bli regn tro?

På lördag får det inte regna! Då börjar konstrundan i kommunen och på Lövsta gård som ligger inne på I1´s mark så blir det både konst och loppis. Jag sitter med i styrelsen för Stiftelsen Lövsta gård och vi tänkte att en loppis drar alltid mer folk. Så idag har jag varit lapp-flicka och satt upp lapp i Kungsängen och mina Kungsängskamrater tog några till och skulle sätta upp där. Jag har satt upp lappar i Bro med reklam om detta förtäffliga evenemang.

Så, bor du i krokarna och inte vet vad du ska göra på lördag, så är det konstrundan som är ett hett tips, gärna då med ett besök på Lövsta gård! Man kör förbi Högbytorp, höger in mot Tibble kyrkby, höger vid T-korsningen och sen rakt fram till man ser en skylt som sitter på vänster sida men pekar in mot höger, inte ens en km in på livgardets område. Det står motortrafik förbjuden, men, det gäller inte när man ska till Lövsta.

Vi kanske ses? 

Ha´re!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar